My First Blog

Daisypath Friendship tickers

Friday, December 6, 2013

=,=" erm.... sedey~

Assalamualaikum.. 

Pejam celik , pejam celik sekejap je masa berlalu..

11 Disember ni abg kite dah nak bertunang.. 

That's why kite sedey.. :'(

Nanti kite dah tak boleh nak gurau2 gn die macam dulu2..

Nanti kurang lagi siblings kat rumah..

Bile hari raya nanti mest tak best sebab abg blik raya rumah bini die..

Erm.. nak wat macam mane ?

Ape lagi redha je la yg kite mampu.. 

Kite bukan larang die nak kahwen tapi kite sedey... 

Dulu kite tak berapa nak rapat gn abg kite ni sebab die garang sangat , pastu die suke sangt wt kite nanges... 

Tapi semenjak abg fit dah tak de , dari situ kite blaja cara nak hargai org...

Semue yang berlaku ade kebaikan dan keburukan nyeee..!

Nasib baik la tunang abg kite tu okay la org nyeee...

Semoga abg bahagia dgn calon pilihan die!! 

Amin~ kite hanye mampu doakan yg terbaik je tuk die..

XOXO N 

No comments:

Post a Comment